Agenda


25

September 2018

Mindfulness Training
Duur: 8 bijeenkomsten
Klik hier voor de specifieke trainingsdagen
 1. Donderdag 6 September
 2. Donderdag 13 Septemberi
 3. Vrijdag 21 September
 4. Vrijdag 28 September
 5. Vrijdag 5 Oktober
 6. Donderdag 11 Oktober
 7. Donderdag 18 Oktober
 8. Donderdag 25 Oktober
13 

Oktober 2018

Stiltedag
Duur: 1 dag
17

Januari 2019

Mindfulness Training
Duur: 8 bijeenkomsten
Klik hier voor de specifieke trainingsdagen
 1. Donderdag 17 Januari
 2. Donderdag 24 Januari
 3. Donderdag 31 Januari
 4. Donderdag 7 Februari
 5. Donderdag 14 Februari
 6. Donderdag 21 Februari
 7. Donderdag 28 Februari
 8. Donderdag 7 Maart
23

Februari 2019

Stiltedag
Duur: 1 dag

 

Mindfulness is het bewust en aandachtig zijn in het hier en nu. De methodieken komen van eeuwenoude wijsheden die aangepast zijn aan onze moderne (drukke) tijd. De 8 weekse Mindfulness Based Stress Reduction programma is medisch wetenschappelijk bewezen effectief voor een grote groep lichamelijke en psychische klachten. Waar helpt mindfulness voor Afname stress en gevolgen van stress op lichaam en geest Burnout, Depressie , Angsten, (Chronische) Pijn, aandacht, Relaties, Slaapproblemen en verbetering van concentratie, aandacht, creativiteit, relaties, slaapproblemen, compassie en innerlijke rust.


Lees verder           Meld je direct aan

Als je deelneemt aan de stiltedag, breng je zoals de naam al zegt, de dag (al oefenend) in stilte door. De stilte en de aard van de verschillende oefeningen bieden een rijk palet aan ervaringen in een context van mindfulnessbeoefening. De bedoeling is om deelnemers op een stevige en effectieve manier te ondersteunen om de MBSR vaardigheden in allerlei situaties in hun leven te kunnen inzetten. De dag ondersteunt in het cultiveren van aandachtige aanwezigheid van moment tot moment, open voor elke plezierige, onplezierige en neutrale ervaring. Een unieke kans om "seamless awareness" te beoefenen.


Informeer of meld je direct aan

 
 

Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen.


Ons hoofd probeert veel te begrijpen, het in een concept vast te leggen. Toch zullen er onverwachtse dingen in je leven blijven verschijnen. Deze kun je niet verklaren, maar alleen ervaren. Met Mindful Coaching in combinatie met begeleiding bij meditatie zal je snel grote stappen voorwaarts maken in 'van verklaren naar ervaren'.

Meer over Mindful Coaching