Podcasts over
mindfulness &
bewust-zijn

Laat je inspireren en luister naar deze podcasts over mindfulness en bewust-zijn. Ook kun je verschillende geleide meditaties en bodyscans beluisteren als je thuis mindfulness wilt beoefenen.

Bodyscan - Mindfulness Based Stress Reduction
De bodyscan is een mindfulnessoefening waarbij we ons lichaam als aandachtsobject gebruiken. We trainen de opmerkzaamheid door met open aandacht te ervaren en beleven wat er van moment tot moment afspeelt in het lichaam.

Bewegen in Aandacht - Staande Serie - Mindfulness Based Stress Reduction
In de 8 weekse training zijn er twee series bewegen met aandacht. Dit is de staande serie. Door middel van milde bewegingsoefeningen verkennen, ontdekken en onderzoeken we staand ons lichaam met aandacht en cultiveren we opmerkzaamheid.

Zitten in Aandacht - Meditatie - Mindfulness Based Stress Reduction
Deze mindfulness oefeningen staat ook bekend als meditatie. Door de aandacht naar binnen te keren en gewaar te worden van wat er van moment tot moment speelt krijg je inzichten in innerlijke processen. Door met open aandacht op te merken wat er van moment tot moment zich in ons afspeelt trainen we onze opmerkzaamheid en doorbreken we de automatische piloot.

Bewegen in Aandacht - Liggende Serie - Mindfulness Based Stress Reduction
In de 8 weekse training zijn er twee series bewegen met aandacht. Dit is de Liggende serie. Door middel van milde bewegingsoefeningen verkennen, ontdekken en onderzoeken we staand ons lichaam met aandacht en cultiveren we opmerkzaamheid.

 

Agenda

Wil je samen met een groep oefenen in mindfulness en leren bewust(er) te leven? Kijk snel in de agenda voor mindfulness trainingen, stiltedagen en meer.